Arroz con leche ESPESO CON PILONCILLO

Arroz con leche ESPESO CON PILONCILLO

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Arroz con leche ESPESO CON PILONCILLO. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Arroz con leche ESPESO CON PILONCILLO is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is easy, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They are fine and they look fantastic. Arroz con leche ESPESO CON PILONCILLO is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Arroz con leche ESPESO CON PILONCILLO, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz con leche ESPESO CON PILONCILLO delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Arroz con leche ESPESO CON PILONCILLO using 5 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

Esta receta no tendrá la mejor presentación pero si el sabor 😋😋😋
Esta receta es como la hace mi mami, y a ella le enseñó miabuelita. 😌😻
Por lo regular lo hacemos cuando nos sobra arroz blanco que usamos para morisqueta (solo arroz y agua, sin sal). Pero les mostraré a hacerlo desde 0
Espero que lo disfruten!!

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Arroz con leche ESPESO CON PILONCILLO:

  1. 2 tazas Arroz
  2. 4 pzas Piloncillo
  3. 4 hojitas laurel
  4. 7 tazas Leche
  5. 1 rajita Canela

Instructions to make to make Arroz con leche ESPESO CON PILONCILLO

  1. Primero separamos y lavamos el arroz y lo ponemos en una olla.
    En esta ocasión solo hice poco, aquí yo utilicé 2 tazas (taza medidora) de arroz.
  2. Le ponemos una rajita de canela y 7 tazas de leche, se agrega un poquito más de leche en cuanto espese. (para las 2 tazas de arroz pues se va espesando cuando le echo el piloncillo). Cocinar a fuego medio.
  3. Ya que esté hirviendo la leche, se le pone el piloncillo y las hojas de laurel.
    Yo le puse 4 piloncillos aproximadamenty 4 hojitas de laurel.
    (Primero las hojitas)
    Cuando comenzamos a poner el piloncillo hay que bajar el fuego. Y estar meneando, ya que no hay rastro de trozos de piloncillo se apaga.
  4. El piloncillo yo recomiendo que se lo echen de uno en uno y ya que se deshaga le echen otro para que cuiden del sabor como quieren que salga (dulce) pues luego hay conitos más grandes que otros.
  5. El arroz se espesa (no debe quedar leche líquida) y cambia de color por el piloncillo.
  6. Este arroz con leche va solo, (o con vaso de leche).
    Y refrigerado sabe aún mejor.
    Yo suelo hacerlo ya en la noche y lo dejo afuera y por la mañana lo meto al refrigerador, pues lo vamos comiendo en lo que va del día. 😍😅

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet and adapt your diet plan to your personal preferences over time. Whether you intend to offer a recipe that uses less or more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make easy changes to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for standard food preparation skills for beginners you don't require to learn them yet just if you grasp some straightforward cooking techniques.

This isn't a complete guide to quick and simple lunch recipes but its excellent food for thought. Ideally this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food How to Make Quick Arroz con leche ESPESO CON PILONCILLO. Thanks so much for reading. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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